vertrekregeling

Arjen Heere spreekt in Cambridge

Arjen Heere spreekt in Cambridge

Advocaten zijn verplicht om jaarlijks hun kennis op peil te houden en liefst uit te breiden. Elke advocaat moet zo minstens 20 uur per jaar Postacademische opleidingen volgen. De postacademische opleidingen van de Academie voor de Rechtspraktijk (AVDR) zijn populair onder advocaten. De afgelopen jaren volgden we onder andere leergangen en cursussen Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Burgerlijk procesrecht bij de AVDR. Arjen Heere is vooral een fervent bezoeker van (en graag geziene gast bij) de Oxford en Cambridge edities van de AVDR.

Bij de aanstaande speciale editie van het afscheidscollege van Daan Asser in Cambridge heeft de AVDR een illuster gezelschap met veel kennis en ervaring op het procesrecht opgetrommeld. Daan Asser is bekend als emeritus hoogleraar burgerlijk procesrecht met als vakgebied het civiele bewijsrecht. Hij promoveerde zelf in 1972 aan Trinity College in Cambridge op het onderwerp The Procurator in the development of agency in Roman law and later civil law.

Als Cambridge Lawyer of the year in 2019 mag Arjen Heere bij deze feestelijke editie natuurlijk niet ontbreken. Hij is dan ook gevraagd door AVDR om deel te nemen aan een van de debatten over het procesrecht. De cursussen worden gegeven in het gebouw van de Cambridge Union Society. Deze debatvereniging is opgericht in 1815 en daarmee de langstlopende debatvereniging ter wereld. In dit mooie gebouw vindt ook het black tie diner plaats.

Bent u advocaat en wilt u hier ook bij zijn? Neem snel contact op met de AVDR – misschien is er nog plaats! Arjen Heere spreekt in Cambridge.