nevenactiviteitenbeding geldig

Workshop WWZ: nieuw ontslagrecht in de praktijk voor werkgevers

Dat het Nederlandse ontslagrecht per 1 juli 2015 grondig op de schop gaat is algemeen bekend. De hoofdlijnen heeft iedereen in de media voorbij zein komen: de transitie vergoeding, de maximum vergoeding van € 75.000, de ketenregeling, de ontslagroutes…

Maar wat betekent dit nou concreet voor werkgevers? Wat moet er aangepast worden in het personeelsbeleid? Wordt het makkelijker of juist moeilijker om werknemers te ontslaan? Kan er nog worden afgeweken van het wettelijke systeem? Wat zijn de nieuwe do’s en dont’s?

Als werkgever bent u waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de praktische uitwerking van de nieuwe regels dan in de theorie er achter. In onze WWZ workshop komen in een uur de belangrijkste praktische aspecten van het nieuwe ontslagrecht voorbij. Aan de hand van checklists en stroomschema’s leiden we u door de wirwar van nieuwe regels. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en praktijkvoorbeelden voor te leggen.

Neemt u vrijblijvend contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om een workshop in te plannen voor uw organisatie: delaive@heere.biz.